Обединени Микронезийски държави

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Обединени Микронезийски държави

Имот за продажба в Микронезия

Федералните щати Микронезия са островна държава Океания. Те се намират в централната и източната част на Каролинските острови, между Марианските острови на север, Маршаловите острови и Кирибати на изток, Папуа Нова Гвинея, Соломоновите острови и Науру на юг и Палау на запад.

Държавите, които формират федерацията, са от запад на изток Яп, Чуук, Понпей и Косрае.

Паликир е малък град, чиято община има около 7 321 жители и е столица на Федералните щати Микронезия.

Разположен на остров Понпей, градът е столица от 1989 г., когато замества Колония.

Вземането на решение за закупуване на имоти за продажба в Микронезия е необичаен, но не и невъзможен избор.

Федеративните щати Микронезия продължават да бъдат сред страните с най-нисък резултат в света, поради тяхната наличност за чуждестранни инвестиции. Създаването и прилагането на Закона за чуждестранните инвестиции на Федералните щати Микронезия е отговорност както на националното правителство, така и на всяко от четирите правителства на щата. Процесът за чужденец, който инвестира и реши да купи имот за продажба в Микронезия, може да бъде дълъг, скъп, объркващ и подлежи на промяна за всеки отделен случай. Въпреки че националното законодателство предоставя някои общи насоки, законите на държавите се различават значително в областите, в които разрешават чуждестранни инвестиции, процеса, чрез който се дава лиценз за чуждестранна инвестиция и в правилата за собственост. Инвеститорът трябва да получи разрешение за всяка държава, която възнамерява да прави бизнес или да закупи имот за продажба в Микронезия.

Чуждестранната собственост върху земя не е разрешена и условията за лизинг се контролират изключително на държавно ниво. Законът Косрае позволява подновяване на 55-годишен наем за още 55 години, законът Чуук позволява до 99 години, Понпей за 55 години с възможност за подновяване до 99 години, Яп за не повече от 100 години и националното правителство на ФЩМ до 99 години.

  •  
    Преместване в Микронезия. Емигранти и живеят в Микронезия.

        Търсите рай, но искате да бъдете алтернатива? Искате ли да промените живота си радикално, но не знаете дали може да е правилният избор? Уморени ли сте от обичайната ежедневна рутина? Е, можете да си починете спокойно, защото сте на правилното място! Ние от Realigro решихме да създадем малъ ...

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB